HPD Prenj 1933: Postavljanje spomen ploče za pokojnog kolegu Zorana Škutora

PD “Vis” Žepče: Svečano otvaranje Adrenalin parka
28. May 2020.
Članovi “Granaša” za prvu postpandemijsku destinaciju odabrali Vran
28. May 2020.

HPD Prenj 1933: Postavljanje spomen ploče za pokojnog kolegu Zorana Škutora

HPD Prenj 1933 Mostar u nedjelju 31.5.2020. organizira odlazak na mjesto stradanja našeg pok. kolege Zorana Škutora i postavljanje spomen ploče na padini vrha Veliki Osobac na planini Prenj.

Polazak je u 06:00 sati ispred prostorija HGSS-a (Mostarka), a prijevoz je osobnim vozilima i kombijem društva uz poštivanje propisanih epidemioloških mjera.

Pješačenje do odredišta moguće je iz dva pravca (Rujište – B. Vode – Lasni Do – Osobac) i (Crno Polje – Lasni Do – Osobac) prema vlastitoj želji i mogućnosti prijevoza (kombi ide do Rujišta). Postavljanje ploče i polaganje cvijeća planirano je u 12 sati.

Prijave i informacije na tel. 063/321-677, Žarko Vrljić.

Nešto, ranije, početkom mjeseca svibnja, članovi HPD Prenj 1933 na stazi za Veliku Vlajinu, neposredno na prevoju prije Dolova, postavili su klupu u spomen na još jednog svog preminulog kolegu, Miljenka Bošnjaka.

S ove lokacije, kako istuču, lijepo se vidi cijeli prostor Dolova, Velika Vlajina i veći dio grebena Čabulje, dok na drugu stranu pogled seže sve do Biokova, Pelješca i Jadranskog Mora.

Miljenko Bošnjak bio je predsjednik i dugogodišnji aktivni član HPD Prenj 1933 Mostar, a svojim nesebičnim angažmanom ključno je pridonio razvoju društva i obnovi Planinarskog doma na Bogodolu, koji od prošle godine nosi njegovo ime.

Miljenka ćemo pamtiti i kao dugogodišnjeg tajnika PS HB.

//]]>