Ispit za planinarske  vodiče A- standarda

Tečaj digitalne kartografije
5. September 2023.
Natječaj za izbor najboljih fotografija u 2023. godini pod nazivom „Povratak izvoru“
28. September 2023.

Ispit za planinarske  vodiče A- standarda

Poziv svim vodičima pripravnicima koji ispunjavaju uvjete da pristupe ispitu za vodiče A standarda u organizaciji Povjerenstva za planinarske vodiče PS Herceg Bosne.

Ispit će se održati 23 i 24.09.2023. godine u Bogodolu, u prostorijama Planinarskog doma „Miljenko Bošnjak“ kod domaćina HPD Prenj 1933. Mostar.

Registracija pristupnika počinje 23.09.2023. godine, subota u 8:30 sati kada će se predati dokazi o ispunjavanju uvjeta za polaganje ispita tj,  ovjereni popis 10 kvalitetnih dana u planini od dana završetka odslušanog tečaja, predočiti ovjerena planinarska iskaznica matičnog društva s ovjerenom markicom za 2023. godinu.

Ispit počinje točno u 10:00 sati pismenim dijelom u trajanju od 2 sata. Nakon stanke za ručak slijedi usmeni i praktični dio ispita, koji će se nastaviti i u nedjelju, dok svi pristupnici ne odgovore na sve teme predviđene ispitom (preporučena literatura za polaganje je “Planinarski udžbenik” autora Alana Čaplara).

Smještaj sa jednim obrokom po danu osiguran je u planinarskom domu „Miljenko Bošnjak“.

Prijavnicu i evidenciju vođenja izleta iz priloga popuniti elektronski i poslati na mail najkasnije do 16. rujna 2023. na e-mail : vodicipshb@gmail.com , a originale ovjerene i vlastoručno potpisane predati na dan registracije pristupnika.

Ponijeti opremu propisanu za vodiča A standarda!

Ispitno Povjerenstvo će sačinjavati članovi vodičke službe PS Herceg- Bosne.

Kontakt za sve informacije na tel. 063/290 251 Darko Glibić

Po završenom ispitu, kandidatima koji budu položili ispit, uručiti će se Diploma i odgovarajuća značka vodičke službe PS HB.

Vedro i lagan korak!

//]]>