Ispit za planinarskog vodiča “A” standarda

Započinje novi tečaj za radioamatere
2. September 2021.
Planinarski Savez HB organizira Ljetni alpinistički tečaj
7. September 2021.

Ispit za planinarskog vodiča “A” standarda

Povjerenstvo za vodičku službu Planinarskog Saveza Herceg-Bosne organizira ispit za planinarskog  vodiča A standarda u organizaciji Povjerenstva za planinarske vodiče PS Herceg Bosne.

Ispit će se održati u dane 25. i  26. rujna 2021.godine u PP Blidinje, u prostorijama planinarskog doma „Masna Luka“ HPD „Pločno“ Posušje. Ispitu mogu pristupiti svi vodiči pripravnici koji ispunjavaju uvjete.

Registracija pristupnika počinje 25.09.2021.g. subota u 8:30 sati kada će se predati dokazi o ispunjavanju uvjeta za polaganje ispita tj, ovjereni popis 10 kvalitetnih dana u planini od dana završetka odslušanog tečaja, predočiti ovjerena planinarska iskaznica matičnog društva s ovjerenom markicom za 2021. godinu.

Ispit počinje točno u 10:00 sati pismenim dijelom u trajanju od 2 sata. Nakon stanke za ručak slijedi usmeni i praktični dio ispita, koji će se nastaviti i u nedjelju, dok svi pristupnici ne odgovore na sve teme predviđene ispitom (preporučena literatura za polaganje je “Planinarski udžbenik” autora Alana Čaplara).


Smještaj sa ishranom je osiguran u planinarskom domu Masna Luka. Ukupni troškovi po jednom pristupniku za dane ispita iznose 10,00  KM po jedniom danu za noćenje u planinarskom domu uz napomenu da je polaznik dužan osgurati svoju osbnu posteljinu .

Prijavnica se nalazi u prilogu a prijave je potrebno poslati najkasnije do 20. rujna 2021. godine na e-mail : vodicipshb@gmail.com

Ponijeti opremu propisanu za vodiča A standarda!
Ispitno Povjerenstvo će sačinjavati članovi vodičke službe  PS Herceg- Bosne.

Po završenom ispitu, kandidatima koji uspješno polože ispit, uručiti će se Diploma i odgovarajuća značka vodičke službe PS HB.

Kontakt za sve informacije na tel:
063/290 251 Darko Glibić ili
063/313 940 Miroslav Mihalj

//]]>