Izabran novi predsjednik HPD-a Vitez

Održano 8. noćno pješačenje u organizaciji HPD-a Vitez
16. January 2018.
Održana skupština Planinarskog saveza Herceg-Bosne
26. February 2018.

Izabran novi predsjednik HPD-a Vitez

U subotu 3. veljače 2018., u prepunom planinarskom domu u Zaselju održana je izvještajna, ali možemo slobodno reći i reizborna Skupština HPD-a Vitez.

Nakon izbora radnog predsjedništva, zapisničara i ovjerivača zapisnika, pristupilo se zasjedanju Skupštine, usvajanju dnevnog reda i točaka koje su navedene u istom. Izvješća o radu, Financijsko izvješće, Plan rada za 2018. kao i izvješća Suda časti i Nadzornog odbora, jednoglasno su usvojeni. S obzirom da dosadašnji predsjednik Dragan Radeljić dolazi na mjesto predsjednika PS Herceg-Bosne, bilo je potrebno kooptirati novog člana UO i izabrati novog predsjednika/cu.

Na temelju provedenih izbora u društvu iz 2017., novi član UO je Anto Toljušić koji je izabran i za tajnika društva, a za novu predsjednicu jednogasno je izabrana dosadašnja vrijedna tajnica Dragana Sivonjić. 
Agica Toplaović je popunila upražnjeno mjesto člana Nadzornog odbora. Na kraju Skupštine su se kratko obratili i naši dragi gosti iz PD Kalnik Križevci, PD KUK Novi Travnik, UP Raduša Uskoplje i PD TIM Busovača. Dosadašnji predsjednik Dragan Radeljić je dodojelio prigodne zahvalnice voditeljima planinarske škole i visokogorkog tečaja a prigodno je darovao i bivšu predsjednicu društva Višnju Žuljević i novu predsjednicu Draganu Sivonjić. Nakon skupštine upriličen je prigodan domjenak i fešta do duboko u noć.
Čestitamo novoizabranoj predsjednici i želimo joj uspješan rad!

//]]>