Na Memorijalnom turniru skrivanje prstena ”Ilija Dragičević – Marlon”, pobjednik PD Vis Žepče

Hrvatski planinar na svojim stranicama opisuje ljepotu Vranice i gostoljubivost „UP Raduša“ iz Uskoplja
23. January 2024.
Druga nagrada za film “Kad čovjek postane planina” na Reviji planinarskog dokumentarnog filma PLAF 2024
18. February 2024.

Na Memorijalnom turniru skrivanje prstena ”Ilija Dragičević – Marlon”, pobjednik PD Vis Žepče

U čast našeg dragog prijatelja i planinara Ilije Dragičevića – Marlona, koji nas je prerano napustio, organiziran je memorijalni turnir u skrivanju prstena, jednoj od njegovih omiljenih igara. Turnir se održao u Planinarskom domu „Bučićka Ravan“, uz gostoprimstvo PD „Kuk“ iz Novog Travnika.

Na turniru su se natjecale četiri ekipe iz planinarskih društava: PD „Vis“ iz Žepča, HPD „Vitez“ iz Viteza, PD „Guča Gor“a iz Guče Gore i domaćini PD „Kuk“. Igra je bila napeta i zanimljiva, a svaka ekipa je pokazala svoje vještine i znanje u traženju skrivenog prstena ispod 11 kapa.

Nakon nekoliko rundi, pobjednik turnira je postala ekipa PD Vis iz Žepča, kojoj je pripadao i naš Marlon. Čestitamo im na zasluženoj pobjedi i zahvaljujemo im na sudjelovanju. Također, zahvaljujemo se svim ostalim ekipama i sudionicima na njihovom doprinosu i podršci.

Turnir je bio prilika da se prisjetimo našeg Marlona, njegovog duha, humora i ljubavi prema planinama. Njegovo ime i uspomena će uvijek živjeti među nama. Prsten je igra koja spaja ljude, budi radost i zabavu, i čuva tradiciju. Nadamo se da će se turnir nastaviti održavati i u budućnosti, kao znak poštovanja i sjećanja na našeg Marlona.

//]]>