Održana izvještajna i izborna skupština PD-a Orlova stina

Izviješće sa Skupštine PD Granaš
12. March 2018.
Izviješće sa Skupštine PS H-B i osvrt na dosadašnji rad
12. March 2018.

Održana izvještajna i izborna skupština PD-a Orlova stina


U planinarskom domu na Blidinju jučer su održane redovita godišnja izvještajna i izborna Skupština Planinarskoga društva “Orlova stina” iz Tomislavgrada.

Na samome početku nazočne je pozdravio predsjednik društva Ante Vukadin, nakon čega je održana minuta šutnje za dugogodišnjega prijatelja društva i tajnika Planinarskoga saveza Herceg-Bosne Miljenka Bošnjaka koji je preminuo 13. listopada prošle godine.

Govorio je o probijanju i obilježavanju staza, radovima na planinarskome domu, planinarskim aktivnostima u 2017. godini i planovima za 2018. godinu, sastancima s raznim fondacijama i radnim grupama koje se bave zaštitom okoliša. Kazao je i kako je u prošloj godini dom na Blidinju ugostio članove iz 46 klubova i društava iz BiH, Hrvatske i Srbije. Kod financijskoga izvješća naglasio je kako su plaćeni svi dugovi prema dobavljačima iz 2016. godine, te kako su podmireni svi računi za izgradnju planinarske staze (stubovi, cestovne table), kao i za dogradnju objekta (vanjska kupaonica i toalet). U nastavku je pročitao imena svih fizičkih i pravnih osoba koje su na bilo koji način (donacije u novcu, materijalu) pomogle rad ovoga društva.

Nakon usvajanja izvješća i zatvaranja izvještajne skupštine, otvorena je izborna skupština na kojoj je jednoglasno za predsjednika društva u idućem četverogodišnjem razdoblju ponovno izabran Ante Vukadin, Toma Marić za dopredsjednika, za tajnicu Marija Kovačević, te ostala tijela društva: Upravni odbor (Ivan Buntić, Ivica Šarac, Ilija Sliško, Krešimir Krišto), Nadzorni odbor (Ante Romić, Bože Radoš, Zdravko Pokrajčić) i Sud časti (Marijan Đikić, Ivan Radoš, Stipe Vukadin).

//]]>