Održana skupština Planinarskog saveza Herceg-Bosne

Izabran novi predsjednik HPD-a Vitez
4. February 2018.
Dvojac PD Granaš na putu za Južnu Ameriku
7. March 2018.

Održana skupština Planinarskog saveza Herceg-Bosne

U planinarskom domu planinarskog društva “Vis” iz Žepča na Matinskom visu, 24. veljače 2018. održana je Skupština Planinarskog saveza Herceg-Bosne.

Na samom početku skupa sudionicima Skupštine, pozdravnim riječima, obratio se načelnik općine Žepče. Nakon izbora radnih tijela i usvajanja dnevnog reda, uslijedio je zasjedanje Skupštine.

Po automatizmu, dosadašnji dopredsjednik Saveza Dragan Radeljić na mjestu predsjednika, zamijenio je Branka Bagu koji sada vrši ulogu dopredsjednika.

Na ovoj skupštini sudjelovali su predstavnici još 23 planinarska društva od 26 koliko ih Planinarski savez Herceg-Bosne trenutačno broji.

Osim financijskog i izvješća o radu PS H-B, usvojeno je i izvješće Nadzornog odbora i Suda časti. Također, usvojen je i plan rada za tekuću godinu. Na ovoj skupštini usvojen je prijedlog da domaćin ovogodišnjeg Dana planinara Herceg-Bosne bude UP “Raduša” iz Uskoplja. Dan planinara Herceg-Bosne održat će se na planini Radovini 17., 18., i 19. kolovoza 2018. godine kod planinrskog doma “Radovina”.

//]]>