Planinarske knjige

Planinarski Dnevnik

Planinarski dnevnik Planinarskog saveza HB
Riječ je o osobnom dnevniku svakog planinara/planinarke, knjižici praktičnog formata sa 200 stranica.
Dnevnik sadrži mnoge korisne informacije o planinarstvu, povijesti Planinarskog saveza H-B, članicama Saveza, planinaskim vrhovima u BIH iznad 2000 m n/v, uz neizostavne podatke o vlasniku i njegovim planinarskim uspjesima.
Prazni listova dnevnika, koje popunjava svaki planinar/planinarka za sebe, namijenjeni su za opise pothvata, puteva koje obilazi, doživljajima s uspona, žigovima vrhova i planinarskih domova, te čime god želi, kako bi zabilježio ono što misli da treba ostati zabilježeno, ta kako bi jednoga dana dnevnik pretvorio u osobni planinarski spomenar.

Vodič -PD Granaš

Pred nama je, poštovani ljubitelji prirode, Vodič za sve posjetitelje i planinare koji žele obići (koristiti!), prirodne i kulturne vrijednosti ovoga kraja. Vodič vam može biti od velike koristi! On će vam pomoći pronaći najzogdnije staze, koje su raspoređene prema vašim fizičkim i vremenskim mogućnostima. U njemu su nam ponuđeni obilasci od jednoga sata, do nekoliko sati; dobar su putokaz i za boravak u ovom lijepom kraju. Zato ga redovito ponesite sa sobom, posebice, što uz njega imate dobru kartu za orjentaciju koja će vam pomoći da izaberete stazu, ali i pri kretanju u okviru izabrane staze.

//]]>