Planinarske knjige

Dvije ekspedicije PS HB najavljuju uspon na Aconcaguu
25. January 2019.
Dani planinara
29. January 2019.

Planinarske knjige

Monografija Planinarskog saveza Herceg Bosne

Planinarski Dnevnik

Planinarski dnevnik Planinarskog saveza HB
Riječ je o osobnom dnevniku svakog planinara/planinarke, knjižici praktičnog formata sa 200 stranica.
Dnevnik sadrži mnoge korisne informacije o planinarstvu, povijesti Planinarskog saveza H-B, članicama Saveza, planinaskim vrhovima u BIH iznad 2000 m n/v, uz neizostavne podatke o vlasniku i njegovim planinarskim uspjesima.
Prazni listova dnevnika, koje popunjava svaki planinar/planinarka za sebe, namijenjeni su za opise pothvata, puteva koje obilazi, doživljajima s uspona, žigovima vrhova i planinarskih domova, te čime god želi, kako bi zabilježio ono što misli da treba ostati zabilježeno, ta kako bi jednoga dana dnevnik pretvorio u osobni planinarski spomenar.

Vodič -PD Granaš

Pred nama je, poštovani ljubitelji prirode, Vodič za sve posjetitelje i planinare koji žele obići (koristiti!), prirodne i kulturne vrijednosti ovoga kraja. Vodič vam može biti od velike koristi! On će vam pomoći pronaći najzogdnije staze, koje su raspoređene prema vašim fizičkim i vremenskim mogućnostima. U njemu su nam ponuđeni obilasci od jednoga sata, do nekoliko sati; dobar su putokaz i za boravak u ovom lijepom kraju. Zato ga redovito ponesite sa sobom, posebice, što uz njega imate dobru kartu za orjentaciju koja će vam pomoći da izaberete stazu, ali i pri kretanju u okviru izabrane staze.

//]]>