Preminuo tajnik PSHB Miljenko Bošnjak

HPD Prenj 1933 na vrhu Olimpa!
19. September 2017.
HPD Vitez radi na unaprjeđenju alpinističkih sposobnosti
25. October 2017.

Preminuo tajnik PSHB Miljenko Bošnjak

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi MILJENKO-Milenko (pok. Stipe) BOŠNJAK u petak 13.10.2017. godine, u 13.00 sati, nakon kraće bolesti u 63. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo.

Ispraćaj će biti u nedjelju 15.10.2017. godine u 17.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg“.
Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „SMRČENJACI“.
Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u kapelici na groblju Smrčenjaci.
Obitelj prima sućut od 16.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:supruga JASMINKA; sin STJEPAN; sestre: ZDENKA, LJILJANA, ZDRAVKA i VESNA; zetovi: MILE, JURE, MARKO i ŽELJKO; sestrići: SANDRA, MARKO, MARINA, MARIN, MARTINA, TEO, IVO, ANA, ANITA i IVA; punica JAKA ALPEZA; šura IVICA ALPEZA sa suprugom DIJANOM i sinovima KRISTIJANOM i MATIJASOM; rodica MARICA s obitelji; obitelji: BOŠNJAK, ALPEZA, GALIĆ, ZOVKO, BUHOVAC, KNEZOVIĆ, MARTINOVIĆ, ČERKUČ, PINJUH, AZINOVIĆ, RAIČ, ĆUBELA, BARBARIĆ
te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.


Miljenko Bošnjak je u kontinuitetu (od 1995.) bio tajnik Planinarskog saveza Herceg-Bosne. Također, u dva navrata bio je predsjednik Planinarskog društva Prenj 1933. iz Mostara, te predsjednik skupštine društva zadnjih godina. Među kolegama planinarima je bio poznat kao dobar i blag čovjek.

//]]>