Prvi ovogodišnji uspon na Čvrsnicu

Planinarski pohod na Veliki Vran
16. January 2015.
HPD Pločno na proslavi 18. rođendana HPD Malačka
19. January 2015.

Prvi ovogodišnji uspon na Čvrsnicu

Ovih dana u Parku prirode Blidinje boravi jako puno posjetitelja iz raznih krajeva koji su došli iskoristiti odmor, uživati u snježnim radostima, skijanju ali i planinarenju. Planinarenje je na ovim prostorima postao trend i svake godine vrhove planina pohodi sve veći broj planinara iz raznih planinarskih društava ali i onih koji jednostavno vole boravak u prirodi čiji je motiv druženje, izazov, zdrav način života, fotografiranje ili nešto drugo.

Ova godina je počela jako dobro za mnoge planinare koje ni veliki minusi nisu mogli spriječiti u osvajanju vrhova. Tako su i trojica zaljubljenika u planinarenje i članovi planinarskog društva Pločno pohodili planinu Čvrsnicu. Odmah na početku nove nam godine svoju ljubav prema prirodi i Blidinju obilježili su ovim usponom.

Ovi planinari su česti posjetitelji hercegovačke nam ljepotice i Parka prirode Blidinje, a ovo je dobar uvod u godinu koja je ispred nas i uspone koje će zabilježiti. Do sljedećeg uspona pogledajte par fotografija koje su zabilježili!

//]]>