PSHB iskazao potporu Kinološkom savezu Herceg-Bosne

Zimski uspon na Veliki Vran (2074m)
15. February 2015.
Zimski uspon na Idovac, Raduša
19. February 2015.

PSHB iskazao potporu Kinološkom savezu Herceg-Bosne


S ciljem razmjene iskustava i poboljšanja kinologije, kako u Hercegovini, tako i u regiji, u salonu Viktorija u Posušju održana je prva Kinološka večer.

Organizirali su je Kinološki savez Herceg-Bosne i Kinološka udruga Posušje, a nazočili su joj predsjednik Kinološkog saveza BiH Predrag Uzelac, predsjednik Kinološkog Saveza Crne Gore Vojislav Brajović, predsjednik Lovačkog saveza Herceg-Bosne Slavko Marin, predsjednik Planinarskog saveza Herceg-Bosne i Općinski načelnik Branko Bago, ministar gospodarstva ŽZH Dario Sesar, domaćini, predsjednik Kinološkog saveza Herceg-Bosne Perica Jukić i Kinološke udruge Posušje Ante Jukić te ostali mnogobrojni gosti iz susjednih gradova i država.

Pored kinoloških tema koje su prevladavale na večeri, nazočni su se zabavili i uz pjesmu posuških folkloraša i Ivice Bage te nagradne igre. Podijeljene su ukupno 94 nagrade. Prva nagrada bila je Garmin GPS sustav za praćenje pasa, a druga ogrlica za pse sa sustavom praćenja sustav. Nagradni fond su osigurali Općina Posušje, Svadbeni salon Viktorija i posuška Udruga gospodarstvenika.

Prema najavama organizatora, uz želju da postane tradicija, slično okupljanje održat će se i sljedeće godine.

//]]>