Ultimativna planinarska avantura “Highlander” od sljedeće godine u čak tri države!

HPD “Vitez”: Poziv na “Božić u Vitezu 2019.”
18. December 2019.
PED „Zavelim“ Roško Polje organizira Zimski uspon na Zavelim
19. December 2019.

Avantura života, poznata pod nazivom, Highlander ultimativno je planinarsko iskustvo koje je prije tri godine započelo u Hrvatskoj, točnije na mitskoj planini Velebit.

Od iduće godine Highlander priča, uz Hrvatsku, širi se na još dvije države – Srbiju i Bosnu i Hercegovinu.

Uz Highlander Blidinje Bosna i Hercegovina svi Gorštaci i oni koji će to tek postati, moći će si priuštiti i pravo ”planinarsko ljetovanje” od 25. do 29. srpnja 2020. Na ovoj avanturi života sudionici će proći najvišom planinom u središnjim Dinaridima kao i na cijelom SZ dinarskom pravcu sve do Soče – Čvrsnicom te planinom uz koju se vežu mnogobrojne legende iz prošlosti – Vran. Ruta koja vodi Nacionalnim parkom Blidinje provest će Gorštake kroz netaknutu prirodu te im pokazati svu skrivenu ljepotu ovoga kraja.

U rujnu, točnije od 12. do 17. rujna, Gorštaci će se po četvrti puta okupiti na velebitskoj avanturi života – Highlander Velebit Croatia – te proći Nacionalnim parkovima Sjevernim Velebitom i Paklenicom. 

Highlander događaji posebno su iskustvo ispitivanja vlastitih granica, čovjekova vraćanja prirodi i poticaja na zdraviji život koje stvara trajna sjećanja na proživljene avanture života.

(ezadar.rtl.hr)

//]]>