Ultimativna planinarska avantura “Highlander” od sljedeće godine u čak tri države!

HPD “Vitez”: Poziv na “Božić u Vitezu 2019.”
18. December 2019.
PED „Zavelim“ Roško Polje organizira Zimski uspon na Zavelim
19. December 2019.

Ultimativna planinarska avantura “Highlander” od sljedeće godine u čak tri države!

Avantura života, poznata pod nazivom, Highlander ultimativno je planinarsko iskustvo koje je prije tri godine započelo u Hrvatskoj, točnije na mitskoj planini Velebit.

Od iduće godine Highlander priča, uz Hrvatsku, širi se na još dvije države – Srbiju i Bosnu i Hercegovinu.

Uz Highlander Blidinje Bosna i Hercegovina svi Gorštaci i oni koji će to tek postati, moći će si priuštiti i pravo ”planinarsko ljetovanje” od 25. do 29. srpnja 2020. Na ovoj avanturi života sudionici će proći najvišom planinom u središnjim Dinaridima kao i na cijelom SZ dinarskom pravcu sve do Soče – Čvrsnicom te planinom uz koju se vežu mnogobrojne legende iz prošlosti – Vran. Ruta koja vodi Nacionalnim parkom Blidinje provest će Gorštake kroz netaknutu prirodu te im pokazati svu skrivenu ljepotu ovoga kraja.

U rujnu, točnije od 12. do 17. rujna, Gorštaci će se po četvrti puta okupiti na velebitskoj avanturi života – Highlander Velebit Croatia – te proći Nacionalnim parkovima Sjevernim Velebitom i Paklenicom. 

Highlander događaji posebno su iskustvo ispitivanja vlastitih granica, čovjekova vraćanja prirodi i poticaja na zdraviji život koje stvara trajna sjećanja na proživljene avanture života.

(ezadar.rtl.hr)

//]]>